Следвайте Гласове в ТелеграмБившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че

...
Следвайте Гласове в ТелеграмБившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че
Коментари Харесай

Тръмп: Никой не говори за това, че Русия има повече ядрени оръжия от нас. В опасна позиция сме

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че е належащо да се подобрят връзките с Русия поради огромните ѝ ресурси от нуклеарни оръжия.

На републикански протест в Пенсилвания Тръмп сподели, че медиите, които разгласяват „ подправени вести, ненавиждат “, когато той споделя, че познава добре съветския президент Владимир Путин. „ Те ненавиждат обстоятелството, че се разбирах с него. Руската федерация имат повече нуклеарни оръжия от нас. Горе-долу същото, само че малко повече. Можете ли да си визиите това? Никой в никакъв случай не приказва за това “, сподели 45-ият президент на Съединени американски щати. Видео от речта му беше оповестено в YouTube канала на Forbes Breaking News.

Тръмп акцентира, че Съединени американски щати са в " доста глупава и рискова позиция " поради спора в Украйна. В същото време той изрази убеденост, че американската администрация бърка, като отделя " в пъти повече от Европа " за поддръжка на Киев - 200 милиарда $ против 25 милиарда $.

По-рано Тръмп сподели, че в случай че беше останал на президентския пост в Съединени американски щати, би могъл да избегне проблеми както във вътрешната, по този начин и във външната политика на Съединени американски щати.

През ноември 2024 година ще се проведат президентските избори в Съединени американски щати. Тръмп разгласи влизането си в президентската конкуренция през ноември 2022 година

Източници: fakti.bg, teletrader.com

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР